Onze interieurprojecten zijn een gevolg uit onze algemene bureau-filosofie.
Vanuit onze ontwerpen voor zowel nieuwbouw -als renovatieprojecten geven wij steeds een impuls aan onze bouwheren om het interieur te laten hand in hand gaan met het exterieur. Hierdoor komen we met ons bureau al snel in een visie terecht van de creatie van een 'totaalproject'.
'Coconne' Architecten focust zich dan ook op totaal uitgewerkte projecten waarbij exterieur en interieur in dezelfde schetsende beweging ontstaat. Volgens ons is dit de enige garantie op succes om in een project alles harmonieus te doen samen gaan.

Natuurlijk ontwerpen wij ook soms separate interieurs of creëren we soms gewoon een los meubelstuk. Wat ons kan kriebelen, proberen we aan te pakken.
Een fantastische mogelijkheid om variatie in onze activiteiten mogelijk te maken.

Superfloor

Realisatie

Een verbouwing van een oud industrieel pand in een showroom voor gietvloeren, woonst én 'dictie'-praktijk. Een groot programma in een prachtige loods.

Ook hier werd gekozen in samenspraak met de bouwheer zoveel mogelijk eigenheid van de oude loods te bewaren in het uiteindelijke resultaat. Deze eigenheid trachten te combineren met zéér moderne materialen als een witte gietvloer én strakke ramen... meer heeft dit gebouw niet nodig.?Hier én daar zijn speelse elementen geïntegreerd in het project. Zoals het speels inpassen van de ramen in de oude gevel én een pad die lijkt op een pad van een 'dronkenlap'.

Ook dit project is een fantastische samenwerking tussen bouwheer en architect !

Ingenieur: Stabex bvba

Terug naar overzicht

1
2
3
4
5
6
7
8