Onze interieurprojecten zijn een gevolg uit onze algemene bureau-filosofie.
Vanuit onze ontwerpen voor zowel nieuwbouw -als renovatieprojecten geven wij steeds een impuls aan onze bouwheren om het interieur te laten hand in hand gaan met het exterieur. Hierdoor komen we met ons bureau al snel in een visie terecht van de creatie van een 'totaalproject'.
'Coconne' Architecten focust zich dan ook op totaal uitgewerkte projecten waarbij exterieur en interieur in dezelfde schetsende beweging ontstaat. Volgens ons is dit de enige garantie op succes om in een project alles harmonieus te doen samen gaan.

Natuurlijk ontwerpen wij ook soms separate interieurs of creëren we soms gewoon een los meubelstuk. Wat ons kan kriebelen, proberen we aan te pakken.
Een fantastische mogelijkheid om variatie in onze activiteiten mogelijk te maken.

Vespaz IV

Realisatie

2014

De oude villa van de inmiddels wereldberoemde 'Donald Muylle' ombouwen tot een bloeiende brasserie.

In de zwembadruimte van de riante villa wilde de bouwheer de hoofdzaal van zijn brasserie onderbrengen. Het zwembad werd gedicht, maar een kleine knipoog dmv het reliëf werd behouden. Dit trapje maakt immers het verschil tussen een onaangename grote ruimte én een gevarieerde, leuke, gezellige gelag-ruimte.?Als materialen werd gekozen voor onderhoudsvriendelijke én warme materialen. Een tikkeltje vintage, een tikkeltje oude glorie.?Alles gaat er hand in hand.

Overigens werd deze ruimte ook opengetrokken naar de parking toe. Aan die zonnige zijde werd een prachtig terras aangelegd. De raamopeningen werden aangevuld met 'cocons' die als het ware de gevel moeten open trekken, zodoende de aandacht te trekken van vluchtige passanten.

Zin in een pannekoek??
Ga er dan daar ééntje eten om er een glimp van op te vangen.

Ingenieur: Stabex bvba

Terug naar overzicht

1
2
3
4
5