'Coconne' Architecten is actief op alle segmenten van het actief bouwen.

Nieuwbouw maakt op die manier dan ook een vast onderdeel uit van het activiteiten-pallet van ons architectenbureau.
Deze projecten worden gekenmerkt door een grote variatie. Op vlak van wonen zijn wij actief in zowel de particuliere woningbouw als de creaties van gemeenschappelijke residenties. Andere functies komen ook aan de orde via allerhande openbare projecten.

Wanneer wij potentieel in de opdracht voelen én wij erin een leuke, architecturale realisatie zien, dan maken wij graag deel uit van het desbetreffende bouwteam. Via een eerste inleidend gesprek komen we dit al snel te weten.

horse & co

Realisatie

2011-2012

Even iets anders...

De vraag kwam om bij een woning van architect 'Boens' een paardenstal te bouwen meegaand in de stijl van de eerder vermelde architect. Na intensieve besprekingen met de bouwheer konden wij als bureau de charme én de uitdaging in dit project wel terugvinden én zijn we er volledig voor gegaan.
De wens van de bouwheer om een, qua stijl, aansluitend geheel te maken met zijn bestaande woning. Maar daartegenover aan de binnenzijde de subtiliteit van karaktervolle materialen te mogen combineren met strakke vormgevingen in het gespecialiseerde meubilair leek ons iets apart.

Een project waar we graag op terugkijken.

Terug naar overzicht

1
2
3
4
5
6