'Coconne' is een veelzijdig architectuurkantoor gegroeid uit het voormalige 'Charlotte Pattyn Architecten'. Het kantoor is jong, ambitieus én is gevestigd op het marktplein van Handzame, in het voormalige gemeentehuis. Ons oeuvre wordt gekenmerkt door het samen gaan van architectuur, interieurarchitectuur & het ontwerpen van objecten als een totaalconcept. Creaties waarin binnen en buiten in harmonie met elkaar samen gaan. Waar licht, ruimte, tactiliteit, schaduw, doorzichten... karakteristieken zijn die ons werk typeren. Wij streven naar het zoeken naar correcte verhoudingen en durven ons dan ook als 2de naam de titel: "meester in de vierkante meters" te noemen. Of mooier: 'Maîtres carrés'.

Lees meer »

Coconne
'Architecture' & 'Objects', de naam zegt het zelf: een kantoor met 2 identiteiten.
Het ontwerpen van 'Architectuur' is onze roots.
Het ontwerpen van 'Objecten' is een activiteit die gegroeid is vanuit onze voorliefde voor het afwerken van totaalprojecten. 

'ARCHITECTURE'

Een voorliefde voor natuurlijke en klassieke materialen, die op een moderne manier gebruikt worden. Dit resulteert in een strakke, maar allerminst kille vormgeving, waarbij met name de aandacht voor detail en afwerking opvallen. Het integreren van een ontspannen vakantiesfeer in het dagdagelijkse leven. Wat je ziet is geen design, maar gevoel.
Eén van de belangrijke uitgangspunten in ons werk is functionaliteit: "form follows function". Daarnaast een focus op comfort, duurzaamheid en tijdloosheid.
'Coconne' is constant in beweging en altijd op zoek naar nieuwe materialen en hoogwaardige, energiezuinige technologieën.

'OBJECTS'

'Coconne' als merk, als 'brand'.
Eigen creaties van objecten die specifiek ontworpen zijn voor één bepaald project wensen we via deze weg ook in andere objecten mogelijk te maken.
Ook U kan genieten van onze collectie tafels, bijzet-tafels, verlichtings-armaturen,... 

TEAM

Charlotte Pattyn : Architect, zaakvoerder
Jasper: Project architect
Anoek: Stagiair architect, interieur architect
Stephanie: Assistent architect, interieur vormgever
Inge: Interieur architect
Bram: Ingenieur bouwkunde
Sabine: Administratief bediende 

Biografie Charlotte Pattyn

2018 - heden: 'Coconne' architecture & objects
2010 - 2017 :   Zelfstandig architect 'Mav Charlotte Pattyn Architect bvba'.
2006 - 2009 :   Zelfstandig architect + project architect bij Robbrecht & Daem architecten te Gent.
2004 - 2006 :   Stagair architect bij Robbrecht & Daem architecten te Gent.

Vacature: architect

Wij zijn steeds op zoek naar jonge, leergierige en creatieve architecten. 
Zend uw CV en motivatie naar info@coconne.be

1
2
3